cover

Иновациони центар  (ИЦЕФ)

Електротехничког факултета Универзитета у Београду

ЗА САРАДНИКЕ ИЦЕФ-А
Корисничко име:


Шифра:
Курсеви перманентног образовања
Certiport Сертификација

Иновациони Центар Електротехничког факултета у Београду (ИЦЕФ) је званични партнер Certiadria (Certiport) за Србију. Наш циљ је отварање Certiport званичних Тестинг Центара како би се помогло људима да добију међународно признате сертификате.


Certiport је светски лидер у сертификацији испита заснованих на учинку и тестовима за припрему за академске институције, радну снагу и тржишта корпоративне технологије. Certiport-ови програми пружају пословно-орјентисану сертификацију за званичне Microsoft, Adobe, HP, Autodesk или IC3 програме.


На овај начин се омогућава студентима као и професионалцима да имају и додатни међународно признати доказ свог образовања. Највећа вредност ових сертификата долази директно од самих Microsoft, Adobe, Autodesk, HP или IC3 и препозната је свуда у свету.


За сва додатна питања стојимо вам на располагању. Најпопуларнији испити код нас у протеклом периоду: Microsoft Office Specialist Microsoft Technology Associate Adobe Certified Expert Autodesk Certified User HP Accredited Technical Associate IC3

Ове и многе друге испите можете полагати у нашим Тестинг центрима.